kolmapäev, 10. september 2014

Õpileping

Esimene ülesanne: Õpileping

Ootused ja soovid ainele - Kindlasti tahaksin saada teadmisi IKT-põhiste õppemängude lõimimisest teiste valdkondadega.
Õppejõududelt ootan vajadusel abi, mõistvat suhtumist ja vastutulelikkust. Kaastudengitelt ootan koostööd ja teadmiste ning infovahetust.

Kogemused arvutite ja tehnoloogiaga - Arvutimängudega olen kokku puutunud ja vahel mängin ladumis- või mõtlemismänge. Mängin põhiliselt Playforias ja vahel facebookis. Õppemängudega puutusin kokku eelmisel aastal "Arvuti lasteaias " raames. Kodus olen oma lapsele mõne otsinud interneti keskkonnast.  Ise pole loonud vee ühtegi mängu.

Eesmärgid - on proovida luua mõni õppemäng ja saada teadmisi ning kogemusi IKT - põhistest õppemängudest.

Strateegiad - Kindlasti tahan osaleda kõigil loengutel, järgin juhiseid ja näpunäiteid mida annavad õppejõud ning teen märkmeid, leian mooduse katsetada lastega IKT- põhiseid õppemänge ( rühma arvutil puudub internet).

Vahendid/ressursid - Kasutan kodus oma sülearvutit ja saan seda kasutada ka koolis, vajadusel kaaslaste abi, õppejõudude abi. Kui midagi jääb selgusetuks saan suhelda nii õppejõudude kui ka kaasüliõpilastega meili teel.

Hindamine - Oma eesmärkide saavutamisest saan tagasisidet õppejõududelt. Oma saavutusi hindan ma õppejõult saadud hinnete ja info järgi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar